Hopp over båndkommandoer Hopp til hovedinnhold

Familie, arv og barn

Brækhus Dege er ett av de få større advokatfirmaer som har valgt familie-, arve- og skifterett som ett av sine satsningsområder. Vi har ved det utviklet en høy kompetanse innen bl.a. arveplanlegging, generasjonsskifter, testamenter, ektepakter, samboeravtaler og barnerett.


Familie-, arve- og skifteretten er i utvikling, og byr på nye utfordringer som følge av større formuer i inn- og utland, og sammensatte familiemønstre. Behovet for individuelt tilpassede løsninger, fremfor lovens system, er økende. Slike løsninger kan etableres i ektepakter, samboerkontrakter, testamenter og ved målrettet arveplanlegging. Vi har lang erfaring i rådgivning på dette området.
Vi bistår også i gjennomføring av det økonomiske oppgjør i forbindelse med arv, separasjon og skilsmisse, samt i spørsmål om barnefordeling. Innen fagområdet barnevern bistår vi flere kommuner som ekstern kommuneadvokat for barneverntjenesten.
Vår ekspertise er ikke begrenset til å kunne jussen, men består også i å kunne møte mennesker på en god måte i situasjoner som er emosjonelt belastende.
 
Selv om målet er å gjennomføre slike oppgjør uten domstolenes hjelp, er konflikt ikke alltid til å unngå. Vi har betydelig prosedyreerfaring fra alle rettsinstanser og fører jevnlig saker for domstolene innenfor rettsområdet familie, arv og skifterett.

 
Vi bistår bl.a. i forbindelse med:
•   Arveplanlegging/Generasjonsskifte
•   Testament
•   Gjennomføring av arveoppgjør
•   Ektepakt
•   Samboeravtale
•   Skilsmisse og skifteoppgjør
•   Barnerett
•   Rettssaker og forhandlinger
www.bd.no
Oslo
Besøksadresse: Dronning Maudsgt. 10 (inng. Ruseløkkv.)
Postadresse: Postboks 1369 Vika, 0114 Oslo
Telefon: +47 23 23 90 90
Telefaks: +47 22 83 60 60
ASKER OG BÆRUM
Besøksadresse: Rådmann Halmrasts vei 7
Postadresse: Postboks 216, 1300 Sandvika
Telefon: +47 67 21 69 00
Telefaks: +47 67 80 90 61

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev:

E-post:    advokat@bd.no

Følg oss på:Facebook LinkedIn

Org. nr.:    980 515 877 (Brækhus Dege Advokafirma DA)      980 691 519 (Brækhus Dege Eiendom AS)      975 801 179 (BD VAT and Tax Services AS)

© Brækhus Dege Advokatfirma DA
Designet av Design Container