Hopp over båndkommandoer Hopp til hovedinnhold

Kontaktperson

Stein E. Hove. Administrerende partner, Advokat, Møterett for Høyesterett.

Stein E. Hove

Administrerende partner, Advokat, Møterett for Høyesterett

Telefon: +47 23 23 90 21 // +47 41 21 13 95

E-post: hove@bd.no


Brækhus Dege Advokatfirma


Med mer enn 60 advokater er Brækhus Dege Advokatfirma totalleverandør av juridiske tjenester til næringslivet. Vi er din, og din bedrifts, dag-til-dag støttespiller og sparringspartner, og blir ofte "trusted advisor".  Brækhus Dege Advokatfirma har kontorer i Oslo, Sandvika (Bærum) og Ski (Follo).

Gode juridiske råd skal ikke tåkelegges av juridiske termer, men være klare og konsise. Vi kaller det tydelighet. Advokater skal være uredde og engasjerte. Vi kaller det handlekraft.
 
Med røtter tilbake til 1929 har vi vært med lenge nok til å vite hva som skaper merverdi for klienter, og hva som ikke gjør det. Dette, kombinert med faglig spisskompetanse og gode bransje-kunnskaper, gjør at vi i dag bistår store virksomheter innen både privat og offentlig sektor.
 
Ta kontakt for å høre hvordan vi kan bringe deg eller din bedrift fremover!

 

Du kan følge oss her:
  Brækhus Dege facebook Brækhus Dege instagram

 

 

 

 

 

 

Transaksjoner og selskapsrett

Vi bistår små og store, norske og utenlandske klienter innen alle bransjer i alle ledd av en transaksjon; fra planlegging til gjennomføring.

Teknologi, industri og handel

Brækhus Dege har et sterkt rådgivningsmiljø innen IKT, bygg og anlegg samt omfattende erfaring fra bistand til et vidt spekter av næringsvirksomhet.

Skatt og avgift

Vi bistår ved oppkjøp og salg av virksomhet, samt alle slags selskapsrettslige problemstillinger. Våre advokater har bred ekspertise innen skatte- og avgiftsrådgivning.

Arbeidsliv

Våre advokater har spisskompetanse innen arbeidsrett, herunder omorganisering, nedbemanning, virksomhetsoverdragelse og håndtering av vanskelige enkeltsaker.

Rettssaker og annen tvisteløsning

Brækhus Dege har spisskompetanse innen prosedyre for domstolene, megling/forhandlinger, skjønn og voldgift. Flere av våre advokater har møterett for Høyesterett og er faste forsvarere i straffesaker.

Eiendom og entreprise

Vi har spisskompetanse innenfor bl.a. eiendoms-transaksjoner, eiendomsutvikling (næring og bolig), leiespørsmål, bolig- og næringsforvaltning og offentligrettslige forhold.

Finans og insolvens

Vi er rådgivere for både kreditorer og debitorer ved finansiering, og ved restrukturering av virksomhet. I mange år har vi vært en av landets største aktører innen konkursbobehandling.

Familie, arv og barn

Vi bistår ved fordeling av verdier ved samlivsbrudd, arveplanlegging og overføring av næringsvirksomhet eller andre formuesverdier til neste generasjon.
www.bd.no
Oslo
Besøksadresse: Dronning Maudsgt. 10 (inng. Ruseløkkv.)
Postadresse: Postboks 1369 Vika, 0114 Oslo
Telefon: +47 23 23 90 90
Telefaks: +47 22 83 60 60
ASKER OG BÆRUM
Besøksadresse: Rådmann Halmrasts vei 7
Postadresse: Postboks 216, 1300 Sandvika
Telefon: +47 67 21 69 00
Telefaks: +47 67 80 90 61
FOLLO
Besøksadresse: Jernbaneveien 4
Postadresse: Postboks 76, 1401 Ski, Norway
Telefon: +47 64 91 41 41
Telefaks: +47 64 91 41 42

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev:

E-post:    advokat@bd.no

Følg oss på:Facebook LinkedIn

Org. nr.:    980 515 877 (Brækhus Dege Advokafirma DA)      980 691 519 (Brækhus Dege Eiendom AS)      975 801 179 (BD VAT and Tax Services AS)

© Brækhus Dege Advokatfirma DA
Designet av Design Container